معهد ون ويب لتطوير المواقع | 1weeb.com

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ستايلات مجانية FREE STYLES


+3
محمد سرحان
الفارس الابيض
خليل إبراهيم
7 مشترك

    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

    خليل إبراهيم
    خليل إبراهيم
    صاحب الموقع


    تاريخ الإنضمام : 02/12/2009

    الجنسية : أردني وافتخر

    عدد المشاركات : 9177

    مكسب العضو : 122149

    نقاط تقييم مواضيع العضو : 118

    العمر : 34

    المزاج : رايق

    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Empty طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

    مُساهمة من طرف خليل إبراهيم 10/10/2010, 11:11

    المقادير

    لفة جلاش فاخر ..


    نصف كيلو لحم عصاج

    اصبع ذبدة مذاب

    2 كوب حليب دافئ

    2 بيضة

    ملح وفلفل اسود

    الطريقة

    الأول نعضج اللحمة مع بصلة مقلية بالزيت وفلفل رومي مقطع وفلفل اسود وملح


    ونحضر صينية ويفضل تكون مربعة وندهنها بالذبدة بعد ذلك ناخد ورقة جلاش بنطبقها اتنين ونحطها في الصينية تبقى كأها طبقتين وندهنها بالذبدة ... ثم ورقة تانية ونطبقها اتنين ونحطها في الصينية وندهنها بالذبدة ،، نضع حوالي اربع ورقات جلاش مطبقين (اثنين) وندهنها بالذبدة

    بعد ذلك نحط عصاج اللحم ونفرشة ع الجلاش ماعدا الأطراف

    بعدين نحط طبقة تاني جلاش وندهنها بالذبدة وهكذا تقريبا 5 طبقات واخري شي ندهن الوش بالذبدة كمان ... ونقطعة بالسكين لمربعات او مثلثات زي ما يعجبك
    بعدين نكون مجهزين في الخلاط 2 بيضة وكوبين حليب وملح وفلفل واذا بتحبي نصف مكعب ماجي

    نضربهم ونحطهم فوق الجلاش...


    وندخلها فرن حار لحد ما تحمر من فوق .. انا عامة مش بشغل لها الشواية من فوق بتركها بدون فتح الفرن وبتستوي وتحمر بدون شواية عشان ممكن تحليها تتحمص من فوق وماتطلعشي بنفس الطعم


    الوقت.... نصف ساعة

    بعدين نعيد تقطيعها على نفس التقطيع الأول ...

    بعد التقطيع

    ملحوظة/ بعد ما تطلعيها من الفرن ماتخليهاش تتعرض لتيار هواء عشان ما تنشفش من فوق وتتكـسر الطبقة الأولى....

    الفارس الابيض
    الفارس الابيض
    الــمــديــر الــعــام
    الــمــديــر الــعــام


    تاريخ الإنضمام : 23/11/2010

    عدد المشاركات : 1549

    مكسب العضو : 10937

    نقاط تقييم مواضيع العضو : 2

    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Empty رد: طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

    مُساهمة من طرف الفارس الابيض 4/6/2011, 09:00

    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  81466
    محمد سرحان
    محمد سرحان
    عضو ماسي
    عضو ماسي


    تاريخ الإنضمام : 26/12/2009

    الجنسية : مصري وافتخر واللي مش عاجبه ينتحر

    عدد المشاركات : 1224

    مكسب العضو : 48301

    نقاط تقييم مواضيع العضو : 95

    المزاج : رايق

    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Empty رد: طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

    مُساهمة من طرف محمد سرحان 3/8/2011, 12:12

    مشكورررررررررررررر علي الموضوع الرائع
    RAMI
    RAMI
    سوبر الدردشة
    سوبر الدردشة


    تاريخ الإنضمام : 18/10/2011

    الجنسية : ذكر

    عدد المشاركات : 865

    مكسب العضو : 1561

    نقاط تقييم مواضيع العضو : 1

    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Empty رد: طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

    مُساهمة من طرف RAMI 17/3/2012, 11:22

    شكرا
    مثلك مثل غيرك
    مثلك مثل غيرك
    مراقبة قسم الطبخ
    مراقبة قسم الطبخ


    تاريخ الإنضمام : 12/11/2011

    الجنسية : سعوديةـة

    عدد المشاركات : 129

    مكسب العضو : 950

    نقاط تقييم مواضيع العضو : 0

    المزاج : رآيقةـة

    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Empty رد: طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

    مُساهمة من طرف مثلك مثل غيرك 20/3/2012, 15:34

    جزآك ربي خيراً !!
    سلمت إأنآملك
    لآ تحرمنآ جديدكمحرج
    انا في انتظآر أإبدآعك الرآقي
    لك خإألص احترآمي وتقديري
    دمت بـٍ حفظ الرحمن

    مثلك مثل غيرك
    مثلك مثل غيرك
    مراقبة قسم الطبخ
    مراقبة قسم الطبخ


    تاريخ الإنضمام : 12/11/2011

    الجنسية : سعوديةـة

    عدد المشاركات : 129

    مكسب العضو : 950

    نقاط تقييم مواضيع العضو : 0

    المزاج : رآيقةـة

    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Empty رد: طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

    مُساهمة من طرف مثلك مثل غيرك 20/3/2012, 15:35

    جزآك ربي خيراً !!
    سلمت إأنآملك
    لآ تحرمنآ جديدكمحرج
    انا في انتظآر أإبدآعك الرآقي
    لك خإألص احترآمي وتقديري
    دمت بـٍ حفظ الرحمن

    مكسورة القلب
    مكسورة القلب
    عضو ماسي
    عضو ماسي


    تاريخ الإنضمام : 26/03/2012

    الجنسية : يمنيه

    عدد المشاركات : 677

    مكسب العضو : 10451

    نقاط تقييم مواضيع العضو : 0

    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Empty رد: طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

    مُساهمة من طرف مكسورة القلب 26/3/2012, 08:56

    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  NMX71128
    مكسورة القلب
    مكسورة القلب
    عضو ماسي
    عضو ماسي


    تاريخ الإنضمام : 26/03/2012

    الجنسية : يمنيه

    عدد المشاركات : 677

    مكسب العضو : 10451

    نقاط تقييم مواضيع العضو : 0

    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Empty رد: طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

    مُساهمة من طرف مكسورة القلب 26/3/2012, 09:04

    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  FD371128
    MBSH
    MBSH
    المراقب العام
    المراقب العام


    تاريخ الإنضمام : 17/05/2012

    الجنسية : ذكر

    عدد المشاركات : 1775

    مكسب العضو : 9179

    نقاط تقييم مواضيع العضو : 106

    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Empty رد: طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

    مُساهمة من طرف MBSH 5/6/2012, 01:31

    شكرا جزاك الله خيرا

      الوقت/التاريخ الآن هو 27/11/2024, 17:27