المقادير
بطاطس مقطعة مكعبات -بصلة شرائح -فلفل رومي مقطع صغير-جزر مقطع مكعبات-فص ثوم مفروم -زيت زيتون
التوابل(ملح -فلفل اسود -)مرق فاين فودز
الطريقة :
يتم تقطيع البصل والثوم والفلفل الرومي والجزر مكعبات والبطاطس مكعبات ونضعهم في القدر على بعض
ثم نضع زيت الزيتون على كل مكونات البطاطس ونضعها على النار تتقلب لحد ما تبدأ ريحة البطاطس تطلع وتظهر
نبدأ نضيف مرق اللحم الجاهز عندي واضيف الصلصة واقلب واتركه على النار غلوتين وقبل نضوج البطاطس بقليل ارفعه من على النار
واضع البطاطس في البايركس او صينية الفرن وبعدين حطيت على الوجه كريمة عشان يعطي لون وطعم للبطاطس
واخيرا اضعها في الفرن لمدة ربع ساعة وبعدين اشغل الشواية من فوق لثواني حتى تعطي اللون المطلوب
وهذا الشكل النهائي لصينية البطاطس والريحة والطعم يجنن
وشكرا للمتابعة
وان شاء تكون نالت اعجابكم
بطاطس مقطعة مكعبات -بصلة شرائح -فلفل رومي مقطع صغير-جزر مقطع مكعبات-فص ثوم مفروم -زيت زيتون
التوابل(ملح -فلفل اسود -)مرق فاين فودز
الطريقة :
يتم تقطيع البصل والثوم والفلفل الرومي والجزر مكعبات والبطاطس مكعبات ونضعهم في القدر على بعض
ثم نضع زيت الزيتون على كل مكونات البطاطس ونضعها على النار تتقلب لحد ما تبدأ ريحة البطاطس تطلع وتظهر
نبدأ نضيف مرق اللحم الجاهز عندي واضيف الصلصة واقلب واتركه على النار غلوتين وقبل نضوج البطاطس بقليل ارفعه من على النار
واضع البطاطس في البايركس او صينية الفرن وبعدين حطيت على الوجه كريمة عشان يعطي لون وطعم للبطاطس
واخيرا اضعها في الفرن لمدة ربع ساعة وبعدين اشغل الشواية من فوق لثواني حتى تعطي اللون المطلوب
وهذا الشكل النهائي لصينية البطاطس والريحة والطعم يجنن
وشكرا للمتابعة
وان شاء تكون نالت اعجابكم