الملوخية
الملوخية الخضراء تقطف وتغسل جيدا من غير ما تفركيها علشان متنزلش المية بتاعتها وتترك لحد ما تنشف ممكن تحطيها تحت المروحة وبعد ما تنشف حطيها فى الكبة اواخرطيها بالمخرطة ودى احسن طبعا وتكونى سخنتى الشوربة بعد كدة ضعى الطماطم لتغلى بالشوربه وتكونى محضره السمن فى الطاسة وضعى الثوم والكسبره الناشفه قليل منها بس ياريت يكون مناسب لمقدار الملوخية وحمرية طبعا هتكونى وضعتى الملوخية فى الشوربة والطماطم المغلية وحطى الثوم الساخن وتسمعى صوت الطشة واطفى النار على طول واستمتعى بقى باحلى اكلة فى الدنيا
معلومة اضافية لو كانت الملوخية ناشفة بعد ما تحمرى الثوم ضعى فية شوية كسبرة خضراء وقلبيها مع الثوم وحطية على الملوخية بيغير طعمها خالص بيخليها زى الخضراء
الملوخية الخضراء تقطف وتغسل جيدا من غير ما تفركيها علشان متنزلش المية بتاعتها وتترك لحد ما تنشف ممكن تحطيها تحت المروحة وبعد ما تنشف حطيها فى الكبة اواخرطيها بالمخرطة ودى احسن طبعا وتكونى سخنتى الشوربة بعد كدة ضعى الطماطم لتغلى بالشوربه وتكونى محضره السمن فى الطاسة وضعى الثوم والكسبره الناشفه قليل منها بس ياريت يكون مناسب لمقدار الملوخية وحمرية طبعا هتكونى وضعتى الملوخية فى الشوربة والطماطم المغلية وحطى الثوم الساخن وتسمعى صوت الطشة واطفى النار على طول واستمتعى بقى باحلى اكلة فى الدنيا
معلومة اضافية لو كانت الملوخية ناشفة بعد ما تحمرى الثوم ضعى فية شوية كسبرة خضراء وقلبيها مع الثوم وحطية على الملوخية بيغير طعمها خالص بيخليها زى الخضراء