بفتيك الفراخ
على لوح التقطيع الزجاجى قومى بوضع صدر الفراخ والاجنحة الى اعلى
بسكين حامى افصلى الجناحان عن الصدر
كررى فى الفرخة الثانية ضعى الاجنحة جانبا
على لوح التقطيع قومى بسكين حامى بعمل قطع فى منتصف الصدر من ناحية العظم
وبمساعدة يدك والسكين اخرجى القرقوشة والعظام
يصبح لديك الصدور خالية من العظام
افصلى قطعة اللحم الملاصق للقرقوسة فى كل ربع يصبح لديك قطعتان
ثم اقطعى الصدر الى نصفان بالطول القطعة السفلى من الربع اقطعيها
القطعة العليا التى تلاصق الاجنحة شقيها نصفان بالعرض يكون الربع عمل 4قطع بفتيك
ليست رقيقة
قومى بوضع القطع فى ماء البصل واضيفى البهارات والملح المطلوب واتركية لاستعمالة فى اليوم
التالى فى الثلاجة
عند الاستعمال اخفقى بيضتين واضيفى لهما فلفل اسود
جهزى البقسماط سواء اكنتى اعددتية فى المنزل بتحميص الباقى من الخبز وطحنة
او اشتريتية جاهز اضيفى الية بهارات لحمة + بهارات فراخ
قومى بوضع البفتيك قطعة قطعة فى البيض ثم البقسماط واضغطى عليهابراحة يدك كى تستوى فى
الشكل حمريها فى زيت واخرجيها على مناديل المطبخ الورقية لتتخلصى من الزيت الزائد
جملى الطبق بعد الانتهاء من الكمية بالبقدونس والبطاطس الشيبسى
على لوح التقطيع الزجاجى قومى بوضع صدر الفراخ والاجنحة الى اعلى
بسكين حامى افصلى الجناحان عن الصدر
كررى فى الفرخة الثانية ضعى الاجنحة جانبا
على لوح التقطيع قومى بسكين حامى بعمل قطع فى منتصف الصدر من ناحية العظم
وبمساعدة يدك والسكين اخرجى القرقوشة والعظام
يصبح لديك الصدور خالية من العظام
افصلى قطعة اللحم الملاصق للقرقوسة فى كل ربع يصبح لديك قطعتان
ثم اقطعى الصدر الى نصفان بالطول القطعة السفلى من الربع اقطعيها
القطعة العليا التى تلاصق الاجنحة شقيها نصفان بالعرض يكون الربع عمل 4قطع بفتيك
ليست رقيقة
قومى بوضع القطع فى ماء البصل واضيفى البهارات والملح المطلوب واتركية لاستعمالة فى اليوم
التالى فى الثلاجة
عند الاستعمال اخفقى بيضتين واضيفى لهما فلفل اسود
جهزى البقسماط سواء اكنتى اعددتية فى المنزل بتحميص الباقى من الخبز وطحنة
او اشتريتية جاهز اضيفى الية بهارات لحمة + بهارات فراخ
قومى بوضع البفتيك قطعة قطعة فى البيض ثم البقسماط واضغطى عليهابراحة يدك كى تستوى فى
الشكل حمريها فى زيت واخرجيها على مناديل المطبخ الورقية لتتخلصى من الزيت الزائد
جملى الطبق بعد الانتهاء من الكمية بالبقدونس والبطاطس الشيبسى